Úvod arrow Program
Program
Volný večer 6. října 2008 PDF Tisk E-mail
Napsal Jiří Elsner   

Jak už se to stalo pravidlem, že každé první a třetí pondělí v měsíci bývá v ČKK volný večer. To znamená, že se promítají libovolné filmy, které členové přinesou k prezentaci. Členové film po promítnutí zhodnotí, rozeberou a upozorní autora na chyby.

Aktualizováno ( Úterý, 28 říjen 2008 )
Celý článek...
 
Volný večer 10.12.2007 PDF Tisk E-mail
Napsal Igor Goryunov   

Slavnosti neposlušnosti.


Když si pan předseda odjel natáčet africké záběry a stálý vedoucí volných večírků pan Kopka si vzal volno, zůstali jsme sami a už jsme se začali chovat jako malé děti bez rodíčů...
Ale to však netrvalo dlouho, protože se pan Fořt náhle chytil voditka řízení. Připomněl nám vlastně, proč jsme tady! A hned vážený pan promítač zjistil, že má na stolku hromádku snímků.
Ale zase to nešlo jako vždycky. Prostě jsme se rozhodli dělat neplechu. Začali jsme kritizovat každý snímek bez zábran jak kdo chce.
A už to jelo!

Aktualizováno ( Úterý, 11 prosinec 2007 )
Celý článek...
 
Předběžný program klubu na první pololetí. PDF Tisk E-mail
Napsal Pavel Vrbata   

V úvodu všem členům CKK přeji vše nejlepší, hlavně pak hodně zdraví. V pondělí 7. ledna 2008 v 18,30 hod. se opět sejdeme v naší klubovně, na volném večeru. Nezapomeňte donést své filmy.  Program na první pololetí je už v hrubé podobě. Doplnit ho musí p. Hordějčuk svými technickými večery. Také určitě V. Fořt přivede do klubu některého svého hosta od filmu a máme zde také pár jubilantů. Také i vy budete mít svůj nějaký návrh. V pondělí to prodiskutujeme. To vše se během ledna upřesní a včas se vše dozvíte.  Prozatímní návrh volných večerů přikládám.

Aktualizováno ( Středa, 16 červenec 2008 )
Celý článek...
 
Ondřej Suchý v ČKK PDF Tisk E-mail
Napsal Vancak Petr   
3 prosince 2007 zavítal do Klubu na předvánoční a mikulášské posezení malíř, filmař, spisovatel,milovník psů, básník a já nevím co ještě, pan ONDRA SUCHÝ.


Ondřej Suchý s moji mladou ženou Zitoufoto V.Fořt



Večer se náramně vydařil.


Aktualizováno ( Pondělí, 22 srpen 2011 )
Celý článek...
 
Pozvánka do klubu na 3. prosince 2007. PDF Tisk E-mail
Napsal Václav Fořt   

Vážení filmový nadšenci! Nastává čas vánoční, a všichni si již vzali výhodné půjčky od hodných strýčků a vyrazili kupovat dárky pro své manželky. Například novou kameru, nebo alespoň počítač. To budou vánoce! Juchůůů!
Ondřej Suchý s moji mladou ženou Zitou

Aktualizováno ( Středa, 05 prosinec 2007 )
Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Následující > Konec >>

Výsledky 97 - 102 z 128
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License. Webdesign by Mercy s.r.o.